• Kezdőlap
  • London, Harry Potter stúdiólátogatás, Windsor és Párizs

London, Harry Potter stúdió látogatás, Windsor-Párizs (mobil home elhelyezéssel)


London, Harry Potter stúdió látogatás, Windsor-Párizs

Zárt csoport esetében egyéni időpontban, külön megállapodás szerint  szervezzük meg az utazást.

Utazás: autóbusszal (légkondicionálás, video/ DVD)

Elhelyezés: 3 éj Formule 1 hotel 2-3 ágyas szobákban, 4 éj mobil home, (3 hálószobás, 7 személyes elhelyezéssel)
Ellátás: önellátó, főzési- melegítési lehetőség biztosított, étkezés igényelhető

Vasárnap
Indulás a csoportvezető által megjelölt helyszínről. 04:00 órakor határátkelés Hegyeshalomnál. Folyamatos utazás kulturált benzinkutaknál megtartott rövid technikai pihenők beiktatásával a tranzitszálláshelyünkre (METZ/ REIMS/LIEGE). (Franciaország/ Belgium)

Hétfő Calaisból komppal kelünk át AngliábaDover fehér szikláihoz. A partot érést követően az anglikán egyház fellegvárába Canterbury-be utazunk. Este foglaljuk el szálláshelyünket a Harts Holiday Parkban. (Nagy Britannia) 

Kedd Londonban gyalogos városnézés keretében a kormányzati negyeddel ismerkedünk, melyet méltán neveznek a Brit birodalom szívének is. Sétánk során szemügyre vesszük a Parlament épületét, mely híres óratornyáról, a Big Ben-ről nevezetes. Következő látnivalónk a Westminster Abbey, mely különleges helyet foglal el a brit történelemben, hiszen amellett, hogy építészeti szempontból egyedülálló mestermű, számolatlanul állít emléket a nemzet nagyjainak. További látnivalók: St. James’s Park, Buckingham Palace, őrségváltás, Whitehall, Downing Street 10., lovastestőrök laktanyája, Trafalgar Square, National Gallery Piccadilly Circus, Soho, China Town, Covent Garden. Vitathatatlanul a legszebb panoráma a London Eye-ról nyílik. A tériszonyosak se bánkódjanak! Legalább ilyen hangulatos esti program egy séta a Temze parton, ahol pantomimesek és utcazenészek hada szórakoztatja az arra járókat. 

Szerda  Látogatás Harry Potter Warner Bros Stúdiójába, ahol belecsöppenhetünk Harry Potter varázslatos világába. A stúdió kitárja kapuit, melyben a látogatók részesei lehetnek a történeteknek. Lehetőség nyílik betekinteni a „kulisszák mögé” és újra felfedezheted az emlékezetes helyszíneket is, beleértve a Griffendél klubhelyiséget, a fiú kollégiumot, Hagrid kunyhóját, Piton professzor tantermét. A sorozat csodálatos figurái, a lélegzetelállító kosztümök egy felejthetetlen élményt nyújtanak a kicsik és nagyok számára. A délutánt Windsorban töltjük, ahol a királynő kedvenc rezidenciáját és annak ma is használatban lévő termeit látogatjuk meg. 

Csütörtök   Látogatás a Madame Tussaud’s Panoptikumba, mely London egyik fő turisztikai vonzereje, történelmi és királyi személyek, filmszereplők, sportcsillagok és híres gyilkosok viaszfigurái láthatóak. Majd a világ egyik legnagyobb, az emberi történelemmel és kultúrával foglalkozó múzeumába, a British Museumba kalauzoljuk Önöket. Európa legforgalmasabb bevásárló utcáján, az Oxford Streeten biztosítunk szabadprogramot és vásárlási lehetőséget. 

Péntek    Reggel a Temze partján épült Tower középkori épületegyüttesét látogatjuk meg, mely az évszázadok során a legkülönbözőbb célokat szolgálta. Volt már királyi palota, várkastély, kincstár és a középkor híres börtöne. Az épületben számos látnivaló vár ránk: királyi fegyvergyűjtemény, koronaékszerek, de csatlakozhatunk a híres beefeaterekhez és hallgathatjuk a Tower múltjának érdekes történeteit. Majd ezután elsétálhatunk a St. Katharine’s dockba. Kompátkelés a Dover – Calais útvonalon, utazunk a Párizs közeli szálláshelyünkre. (Saint Witz/ Villemomble) (Franciaország) 

Szombat Gyalogos városnézés Párizsban- Eiffel Torony, Mars mező, Chaillot Palota fakultatív hajókirándulási lehetőség a Szajnán, Invalidusok dómja, Louvre, Tuileriák kerje, Conciergerie, Champs-Elysées, Diadalív. Francia-német határ közelében lévő tranzitszállásunkra késő este érkezünk. (METZ/ MERLEBACH) (Franciaország) 

Vasárnap Hazautazás a már ismert útvonalon, Hegyeshalom határátkelés 23:00 órakor, megérkezés az indulás helyszínére. 

Részvételi díj: 
275.000.-Ft/fő 
A részvételi díj tartalmazza az autóbuszközlekedés, a programban megjelölt 7 éj szállás, kompátkelés Calais/ Dunkirk-Dover-Dunkirk/ Calais útvonalon és az idegenvezetés költségét. A részvételi díjat havi részletekben is ki lehet egyenlíteni.

Nem tartalmazza: 
Belépőjegyek, Kombinált útlemondási és baleset-betegség-poggyász biztosítás 

Zárt csoportok utazását eltérő időpontban, megegyezés szerint is vállaljuk, megegyezés alapján az ajánlott látnivalók módosíthatóak.