Franciaország
Párizs, Versailles

Időpont:

2019.09.07. - 2019.09.11.
2019.10.23. - 2019.10.27.

Szolgáltatások:

Utazás: autóbusszal (klíma, DVD)

Elhelyezés: 5 éj Hotel Formule 1 (2-3 ágyas szobáiban)

Ellátás: önellátás, reggeli és vacsora igényelhető

Részvételi díj: 79.900 Ft-tól


Fakultatív fizethető, javasolt plusz szolgáltatások:
Fakultatív útlemondási biztosítás 79.900.- x 5% = 3.995.-/fő
Javasolt utasbiztosítás 6 nap x 470.- =2.820.- Ft/ fő
2 napos múzeumkártya € 50; 4 napos múzeumkártya € 65;
Eiffel torony € 12,50-25; Szajnai hajókirándulás € 16;
Eurodisneyland €50-70

 

Részletes program

1. nap Indulás a csoportvezető által megjelölt helyszínről. Rövid technikai pihenőkkel megszakítva folyamatosan utazunk Ausztrián és Németországon keresztül. Este elfoglaljuk a német-francia határ közelében található Formule 1 hotelben tranzitszállásunkat.  

2. nap Utazunk Párizsba, mivel csupán néhány napunk van rá, hogy ízelítőt kapjunk a szerelem városának pezsgő életéből, ezért egyből a Szajna part felé vesszük az irányt. Hangulatos sétahajózási lehetőség a Szajnán. Szabadidő a belvárosban, zegzugos terek-közök, árnyas promenádok és pompás sugárutak várnak ránk. Késő este élményekkel telve foglaljuk el párizsi szálláshelyünket.

3. nap  A romantika fővárosában a legszebb panoráma vitathatatlanul a párizsiak által csak Öreg Hölgynek becézett Eiffel-torony 251 méteres csúcsából nyílik. További sétánk során megcsodáljuk az Invalidusok dómját, melyben Napóleon alussza örök álmát, majd a város szívében fekvő Ile-de-la-Cité szigetén Quasimodo lakhelye, a Notre-Dame felé haladunk tovább. Eközben Európa egyik legrégibb múzeuma, a Louvre előtt fotószünetet tartunk. A Tuileriák kertjében megpihenünk, miután áthaladunk a hírhedt Concord téren, ahol egykor a guillotine végezte szomorú munkáját. Innen indul az ország legrangosabb bevásárló utcájára, a Diadalívéről is híres Champs-Elysées. 

4. nap A délelőttöt a Napkirály által megálmodott barokk kastélyban, Versailles-ban töltjük. Végigjárjuk az uralkodócsalád egykori lakószobáit, a királyi kápolnát, és a híres tükörtermet. Látogatásunkat az ezerszínű, mesterien kialakított kertben folytatjuk. Programunkat egy felejthetetlen esti sétával zárjuk a Montmartre-on, mely egykor a bohémvilág központja volt. Séta a festők terén és a Szent Szív Bazilikához (Sacre Coeur).

5. nap Reggeli után a Pompidou Központ és a Les Halles forgatagos negyedébe látogatunk: középkori templom, üvegpalota acél keretben. Délután szabadprogram; vagy egész napos programként az Eurodisney varázslatos mesevilágába látogathatnak el (*Transzfer minimum: 40 fő esetén! Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimális létszámot, abban az esetben a Disneyland programot választó utasok egyénileg utaznak ki az élményparkhoz.) Az esti órákban Párizst elhagyva indulunk a francia-német határ közeli tranzitszállásunkra.

6. nap Indulunk Magyarországra, utunkat csak rövid pihenőkkel szakítjuk meg. Megérkezés az indulás helyszínére.

Részvételi díj: 79.900 .- Ft/ fő

25 éves korig személyi igazolvánnyal díjmentes: Diadalív, Louvre, Museé D'Orsay, Notre Dame, Versailles, Invalidusok Dómja, Sacre Coeur.
Felnőtt utasoknak múzeumkártya megvásárlását ajánljuk 2 napos bérlet €50, 4 napos bérlet € 65.
Eiffel Torony 25 éves korig € 12; 25 éves kor felett € 20, Szajnai hajókirándulás € 16

Ajánlat kérése:

*Kérlek adj meg minden információt az utazással kapcsolatban egyedi igényekre, elképzelésekre kiterjedően is.