Egyesült Királyság: Anglia, Skócia
Londoni kirándulás (családos elhelyezéssel)

Időpont:

2019.10.24. - 2019.10.30.

Szolgáltatások:

Utazás: autóbusszal (legkondícionálás, videó/DVD)

Elhelyezés: 2 éj tranzitszállás Formule 1 Hotel 2-3 ágyas szobáiban, 4 éj brit családoknál, (2-3-4 fő / család)

Ellátás: tranzitszálláson önellátó, családoknál teljes ellátás (reggeli, hideg ebédcsomag, vacsora)

Részvételi díj: 135.900 Ft-tól


Fakultatív fizethető, javasolt plusz szolgáltatások:
fakultatív útlemondási biztosítás 135.900.- x 5%= 6.795-Ft
javasolt utasbiztosítás 7 nap x470.-=3.290.- /Ft/fő
fakultatív belépőjegyek, tájékoztató jelleggel (2019.február 28-ig érvényes árak)  15 éves korig 80-100  GBP
 
Részletes program

1. nap 04:00 órakor indulás a csoportvezető által megjelölt helyszínről. Folyamatos utazás rövid technikai pihenőkkel a német-francia határ közelében. 

2. nap Reggel indulunk Calaisba, komppal kelünk át Doverbe. Városnézés az anglikán egyház fellegvárában, Canterbury-ben, megkóstolhatjuk a híres fish& chipset is. Este találkozás a családokkal, szálláselfoglalás, vacsora. 

3. nap Londonban gyalogos városnézés keretében a kormányzati negyeddel ismerkedünk. Sétánk során szemügyre vesszük a Parlament épületét, mely híres óratornyáról, a Big Ben-ről nevezetes. Következő látnivalónk a Westminster Abbey, mely különleges helyet foglal el a brit történelemben, hiszen amellett, hogy építészeti szempontból egyedülálló mestermű, számolatlanul állít emléket a nemzet nagyjainak. További látnivalók: St. James’s Park, Buckingham Palace, őrségváltás, Whitehall, Downing Street 10., lovastestőrök laktanyája, Piccadilly Circus, Soho, China Town, Trafalgar Square, National Gallery. Vitathatatlanul a legszebb panoráma a London Eyeról nyílik. Hangulatos esti program egy séta a Temze parton, ahol pantomimesek és utcazenészek hada szórakoztatja az arra járókat. 

4. nap A Temze partján épült Tower középkori épületegyüttesét látogatjuk meg, mely az évszázadok során a legkülönbözőbb célokat szolgálta, volt már királyi palota, várkastély, kincstár és a középkor híres börtöne. Az épületben számos látnivaló vár ránk: királyi fegyvergyűjtemény, koronaékszerek, de csatlakozhatunk a híres beefeaterekhez és hallgathatjuk a Tower múltjának érdekes történeteit. Madame Tussaud Panoptikuma hosszú és kalandos történettel dicsekedhet azóta, hogy a híres viaszbábuk sok éves vándorlás után „letelepedtek” 1835-ben Londonban, és Madame Tussaud megnyitotta első állandó kiállítását. A gyűjtemény 1884-ben költözött jelenlegi helyére, az Angol Örökség részévé nyilvánították. Majd a világ egyik legnagyobb, az emberi történelemmel és kultúrával foglalkozó múzeumába, a British Museumba kalauzoljuk Önöket. vagy Európa legforgalmasabb bevásárló utcáján, az Oxford Streeten sétálunk kis csoportokban kísérői felügyelettel. 

5. nap A délelőttöt Windsorban töltjük, ahol a királynő kedvenc rezidenciáját és annak ma is használatban lévő termeit látogatjuk meg. Délelőtt a Természettudományi Múzeumba látogatunk, ahol a Földünkkel és annak működésével kapcsolatos interaktív kiállításokon szórakozhatunk. Ezt követően elsétálhatunk a világ leghíresebb áruházához, a Harrod’s-hoz. 

6. nap A hatalmas park közepén épült a tavakkal körülvett Leeds Kastély, melyet a legromantikusabb főúri otthonként tartanak számon. A berendezett termek megtekintése után sétálhatunk a természetben vagy eltévedhetünk az útvesztőben.  Kora délutáni órákban kompátkelés a Dover – Calais útvonalon. Tranzitszállás elfoglalása a francia-német határ közelében Formule 1 Hotelben. 

7. nap Érkezés Magyarországra, az indulás helyszínére.

Részvételi díj: 135.900.- Ft/ fő


Ajánlat kérése:

*Kérlek adj meg minden információt az utazással kapcsolatban egyedi igényekre, elképzelésekre kiterjedően is.