Egyesült Királyság: Anglia, Skócia
London, Oxford, Eurodisneyland (családos elhelyezéssel)

Időpont:

2020.10.24. - 2020.10.31.

Szolgáltatások:

autóbuszközlekedés, 3 éj tranzitszállás (KÖLN, SAINT WITZ, METZ), 4 éj elhelyezés PLUMSTEAD-BEN családoknál teljes ellátással, kompátkelés, idegenvezetés.

Részvételi díj: 165.000 Ft-tól


Fakultatív fizethető, javasolt plusz szolgáltatások:

A belépőjegyek 5-15 éves korig 115 GBP, 16-24 éves korig 147 GBP, 25-59 éves korig 156 GBP. Disneyland 12-24 éves korig 60€, 25 év felett 80€.

18 évnél idősebb utazók számára a részvételi díj 10.000.- Ft/ fő összeggel magasabb.

Baleset-Betegség-Poggyász Biztosítás 3760.- Ft/fő

Útlemondási biztosítás 8250.- Ft/fő

 

Részletes program

1.nap: Indulás 04:00 órakor a csoportvezető által megjelölt helyszínről. Folyamatos utazás kulturált benzinkutaknál megtartott rövid technikai pihenők beiktatásával, éj a tranzitszálláson (Köln ).


2.nap: Calaisból komppal kelünk át Angliába, Dover fehér szikláihoz. Városnézés az anglikán egyház fellegvárában, Canterbury-ben. Szabadprogram és megkóstolhatjuk a híres Fish & Chipset is. Este élményekkel telve foglaljuk el szálláshelyünket a családoknál Plumstead-ben (meleg vacsora).


3.nap: Londonban gyalogos városnézés keretében a kormányzati negyeddel ismerkedünk, melyet méltán neveznek a Brit birodalom szívének is. Sétánk során szemügyre vesszük a Parlament épületét, mely híres óratornyáról, a Big Ben-ről nevezetes. Következő látnivalónk a Westminster Abbey, mely különleges helyet foglal el a brit történelemben, hiszen amellett, hogy építészeti szempontból egyedülálló mestermű, számolatlanul állít emléket a nemzet nagyjainak. További látnivalók: St. James’s Park, Buckingham Palace, őrségváltás, Whitehall, Downing Street 10., lovastestőrök laktanyája, Trafalgar Square, National Gallery Piccadilly Circus, Soho, China Town, Covent Garden. Vitathatatlanul a legszebb panoráma a London Eye-ról nyílik.


4.nap: Stratford-upon-Avon városába utazunk, melyet William Shakespeare tett híressé. Délután megtekintjük Shakespeare szülőházát, valamint a Szentháromság Templomot, ahol a családi sírbolt található. Tovább utazunk Cotswold vidékére. Egy pillanatra csukjuk be a szemünket és képzeljünk magunk elé egy tipikus angol falucskát. Nem a tengerparton, sokkal inkább az ország belsejében, egy zöld lankákkal körülölelt tájon. Az országutat festői apró falvak szegélyezik, melyek középpontjában hagyományosan egy fehér falú templom áll, mellette a fogadó, dús virágpompával az ablakokban és kovácsoltvas cégérrel a homlokzaton. Az ideális képhez hozzátartozik egy ezüstösen kanyargó patak is, a közepén átívelő ősrégi, mohás kőhíddal. Cotswolds Velencéjéből Bourton-on -the Water városkából az egyetemek fővárosába, Oxfordba utazunk.


5.nap: Temze partján épült Tower középkori épületegyüttesét látogatjuk meg, mely az évszázadok során a legkülönbözőbb célokat szolgálta. Volt már királyi palota, várkastély, kincstár és a középkor híres börtöne. Látogatás a Madame Tussaud’s Panoptikumba, mely London egyik fő turisztikai vonzereje, történelmi és királyi személyek, filmszereplők, sportcsillagok és híres gyilkosok viaszfigurái láthatóak. A világ egyik legnagyobb, az emberi történelemmel és kultúrával foglalkozó múzeumába, a British Museum-ba kalauzoljuk Önöket. Vásárlási lehetőség az Oxford Street-en. Vagy a Természettudományi Múzeumban töltjük a délutánt, ahol a Földünkkel és annak működésével kapcsolatos interaktív kiállításokon szórakozhatunk.


6.nap: Délelőtt Leeds Kastély, majd kompátkelés a Dover – Calais útvonalon, tovább utazunk a Párizs közelében található szálláshelyünkre .(Saint Witz).


7.nap: Eurodisneylandben töltjük el ezt a napot. Szállás a francia- német határ közelében (Metz) .


8. nap: Hazautazás 3,5-4 óránként megtartott technikai pihenők beiktatásával. Megérkezés az indulás helyszínére előre láthatólag 23:00-ig.

 


Ajánlat kérése:

*Kérlek adj meg minden információt az utazással kapcsolatban egyedi igényekre, elképzelésekre kiterjedően is.